Publicat de Nina Toma pornit decembrie 19, 2016

Matrimo

Lucrurile s-au schimbat mult in ultimii ani. Noi, ca indivizi ne-am schimbat foarte mult. Din punctul meu de vedere dam dovada de foarte multa superficialitate, dar este strict opinia mea. Aceste schimbari se reflecta inclusiv in relatia dintre un barbat si o femeie. Din discutiile purtate cu cunoscuti, amici, prieteni imi dau seama ca sunt foarte multe persoane singure. Multi se plang ca nu mai au timp sau chiar chef de o relatie, ca nu mai au incredere.

Fiind o femeie divortata, recunosc ca am avut o perioada cand am cochetat cu dorinta de a cunoaste un posibil partener. Cum aveam un program incarcat si timpul pentru o” ieseala” era destul de limitat, m-am orientat catre site-urile de matrimoniale. Fiind o persoana de buna credinta, mi-am deschis cont, mi-am pus numele real, varsta reala, poze reale. Dar dupa un timp mi-am dat seama ca lucrurile nu se intampla asa cum mi-as fi dorit eu. Site-urile de socializare sunt mai mult o varianta pentru cei dornici de aventuri de o noapte. Asa ca dupa ce am testat aceasta modalitate de a socializa si de a intalni un posibil partener doresc sa va dau cateva ponturi:

– creati-va un nick name ca user, nu va dati numele real

– postati poze facute in natura, nu in casa personala

–  fiti rezervate in conversatie dar atente la detalii

– daca va place un profil salvati-va conversatiile, asa veti avea posibilitatea sa verificati sinceritatea acelei persoane.

-daca persoana respectiva v-a vandut gogosi, avand conversatiile salvate veti putea verifica ceea ce vi se spune.

-nu dati foarte multe detalii despre locuinta dvs, despre adresa reala, despre locul de munca,

-nu va dati din prima numarul de telefon

-acceptati sa va intalniti doar in locuri publice

-nu acceptati invitatia de a merge acasa la el daca nu sunteti sigura de aceea persoana, anuntati o prietena apropiata si lasati datele de contact.

-fiti rezervate cu cei care va intreaba din prima ” la mine sau la tine? ”

-refuzati conversatiile cu cei care vorbesc vulgar, nu stiu sa vorbeasca sau sa scrie corect gramatical

In lumea virtuala este o practica veche, aceea de a-ti prezenta o imagine care nu are nicio legatura cu realitatea.

Veti avea ocazia sa intalniti diverse tipologii de barbati, o mare parte sunt casatoriti si dornici de evadare din cotidian, nu acceptati limbaj vulgar in conversatiile purtate. Dar nu  toti barbatii au intentii ascunse. Tine de liberul arbitru si de experienta de viata pentru a va da seama daca barbatul cu care ati inceput o conversatie in virtual merita timpul si atentia dvs. Esentialul este sa aveti deschidere, comunicati mult, luati in calcul ca atat dvs. cat si cel cu care conversati veniti cu un bagaj emotional, cu esecuri si realizari, cu dezamagiri si impliniri. Eu una am intalniri cupluri care s-au cunoscut pe internet, sunt reusite, se iubesc si se respecta. Aveti incredere in voi, nu va subestimati si mai ales nu acceptati orice doar de dragul de a nu fi singura. Daca respectati regulile de baza este foarte posibil sa fiti o castigatoare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *