Publicat de prettyballerina pornit decembrie 19, 2016

Prima intalnire

Stiti ce trebuie sa faceti la o prima intalnire?
Ladies, sa nu uitam ca prima impresie conteaza intotdeauna. Asa ca va invit sa trecem in revista cateva reguli de baza.
Nu intarzia! Pe cat este posibil incearca sa ajungi la ora stabilita de comun acord. Sunt probleme in trafic? Suna si anunta ca din motive ce nu tin de tine este posibil sa intazii cateva minute.
Tinuta! Asa cum spuneam, prima impresie conteaza. Alege tinute cochete, ingrijite, dar nu ostentative!
Invata sa asculti! Arata-i partenerului ca stii sa asculti, ca esti interesata sa-l descoperi, sa afli ce pasiuni are.Si nu in ultimul rand, nu uitati, barbatii fug de femeia care doreste sa iasa in evidenta si careia ii place sa vorbeasca prea mult.
Ce nu ar trebui sa faci?
Nu incerca sa controlezi sau sa pui monopol pe conversatie!
Nu deveni laudaroasa! Acorda-i timp sa te cunoasca si sa te descopere treptat. Ar deveni plictisitor sa-i servesti pe tava toate realizarile tale!
Nu barfi ex-ul! Indiferent din ce motiv te-ai despartit de fostul partener, pastreaza limitele decentei si nu uitati ca less is more!
Respecta-i spatiul!.Unui barbat nu-i place sa-i fie invadat spatiul. Nu te arunca din prima, observa, analizeaza, nu deveni prea intima cu el!
Nu-i vorbi excesiv despre cariera ta! Un barbat care este dispus sa-si intemeieze o familie, doreste sa vada acelasi lucru si la potentiala partenera. Vorbindu-i despre importanta jobului tau, despre ascensiunea avuta in companie fara sa -i dai de inteles ca si familia are locul ei bine definit in planurile tale de viitor, il poate determina sa faca un pas inapoi si sa fie reticent.
Concluzie: Fiti naturale, nu radeti zgomotos, nu vorbiti prea tare, bucurati-va de clipe frumoase impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *