Publicat de Nina Toma pornit decembrie 25, 2016

Cand omul sfinteste locul!

 

Sunt genul de femeie cu forme, niciodata nu am reusit sa-mi gasesc haine pe gustul meu. Nu mi-a placut “uniforma”. Pentru mine fiecare tinuta are o poveste, fiecare rochie facuta inseamna ceva, pornesc de la o idee pe care apoi incerc sa o dezvolt.

Eu imi fac piesele de vestimentatie pe comanda si nu exista placere mai mare ca aceea de a “ma pierde” intr-un magazin de tesaturi. Ador sa simt fosnetul texturilor, sa simt senzualitatea matasii, pretiozitatea brocartului, finetea voalului si caldura casmirului.

In pelegrinarile mele de a-mi gasi materiale pe gustul meu, am ajuns intr-un magazin de tesaturi situat in Calea Mosilor nr 264. M-a cucerit din primul moment modul in care era amenajat, caldura si mai ales oamenii care se ocupau de magazin. Asa am ajuns sa le cunosc pe Maria si Aura, 2 doamne exceptionale, cu zambetul la purtator in permanenta, cu multa experienta in domeniu si mai ales cu un ochi format pe ceea ce s-ar potrivi cu personalitatea ta.

Acest loc creeaza dependenta, da buna dispozitie, calitatea texturilor, de la matase pana la brocart, de la casmir pana la voal, de la piele la accesorii de foarta buna calitate, se incadreaza in categoria ” asa da”!

Nu simti cand trec orele, te fura multitudinea de imprimeuri si culori, fiecare cupon de material are propria lui poveste, important este sa stii sa o deslusesti.

Rar mi-a fost dat sa vad persoane care in domeniul vanzarilor sa puna atata suflet si sa iti dea acea stare de bine, intr-un magazin. Modul profesionist in care iti prezinta fiecare cupon in parte, rabdarea de care dau dovada si nu in ultimul rand zambetul care ramane acelasi si dupa ce au avut de a face cu un client indecis, care vrea ceva dar nu stie ce cauta te fac sa le indragesti pe loc.

In momentul in care intri in magazin le vezi bucuria sincera pe chip, te intreaba cu ce iti pot fi de folos sau iti prezinta ultimele noutati sosite.

Cine a spus ca omul sfinteste locul mare adevar a grait, de multe ori ajungi sa cumperi doar pentru modul in care ti s-a prezentat ceva, pasiunea si implicarea  persoanei respective te determina sa iti doresti sa iesi pe usa cu acel lucru chiar daca nu ai  nevoie de el.

Pentru asta, cu mana pe inima ma declar client fidel si de cate ori voi avea ocazia voi recomanda cu drag Textil Point.

Draga Maria, tu ai fost factorul principal pentru care saptamanal ma opresc macar sa-mi clatesc ochii cu noutatile primite, draga Aura, marea mea surpriza a fost sa te reintalnesc in acest magazin in conditiile in care noi ne stiam de foarte multi ani.

Va felicit si permiteti-mi sa va spun cu drag,

Chapeau bas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *