Publicat de Nina Toma pornit decembrie 25, 2016

Un nou inceput la 40+

Fac parte din acele persoane a caror viata s-a schimbat total la 40+. Prima reactie a fost de panica totala si neputinta.

Am sa va spun un mic secret, ceea ce ati acumulat si invatat de-a lungul vietii nu va poate lua nimeni. Orice s-ar intampla in vietile Dvs., considerati ca este de fapt o schimbare a prioritatilor si ca indiferent de varsta sau obstacole, mereu poate fi un nou inceput.

Eu la 40+ invat sa ma descopar, umblu in trezoreria mintii unde am adunat de-a lungul anilor multe informatii, incep sa le sintetizez, sa le impart pe categorii si mai ales sa le folosesc.

Viata nu inceteaza la 40+, asa cum credeam si eu la un moment dat, este doar un refresh la ceea ce erati la 30+.

Lasati deoparte momentele de anxietate, nu va lasati doborate de panica, aveti incredere in voi. In fiecare dintre noi zac multe resurse nefolosite, totul este sa le identificati si sa le scoateti la suprafata.

Eu am inceput forajul,  raman uimita cum scot la suprafata una cate una. Comorile mele sunt nepretuite, tot ce am invatat, tot ce am trait, tot ce am citit, tot ce am experimentat, le voi blendui si astept cu nerabdare sa vad ce va iesi.

Haideti, nu mai pierdeti timpul, si voi puteti face acelasi lucru ca si mine!

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *