Publicat de Nina Toma pornit decembrie 30, 2016

49 sau audit de final de an!

Imagini pentru imagini recunostinta

In aceasta noapte tarzie, mi-am facut bilantul zilei de 30 decembrie, zi cu o anumita semnificatie pentru mine, zi in care am intinerit cu un an, da, m-am exprimat corect, am intinerit pentru ca asa imi simt sufletul, tanar si plin de energie.

Cred ca este foarte important sa ai grija de spirit cat si de invelisul sau, corpul fizic. Am tras linie la final de zi de nastere cat si la aproape final de an.

Un an extrem de greu pentru mine, multe provocari din punct de vedere al sanatatii, am avut negocieri grele cu corpul meu fizic, uneori refuza cu incapatanare sa tina pasul cu spiritul.

Simt ca am atat de multe lucruri de facut si de daruit, am pentru ce sa fiu recunoscatoare, am si pentru ce sa imi cer iertare. Azi, nu de putine ori am fost intrebata ce am primit cadou. In comparatie cu alti ani, cadourile nu au fost multe, dar ceea ce am primit am stiut ca sunt date din suflet, m-am bucurat de un buchet de lalele galbene in plina iarna, de cartea Insomnii a Irinei Binder, mi-o doream teribil, mi-a incantat sufletul buchetul de trandafiri oferit de nepotelul meu, vaza cu balerina……si alte cateva.

Poate ca nu are o valoare mare, dar faptul ca piticul de 5 ani a retinut ca blogul meu se numeste Pretty Ballerina si ca a doua parte a cadoului a fost aceea vaza, nu are termen de comparatie. Unul din cele mai frumoase cadouri a fost insasi prezenta lui, mi-a daruit o zi extraordinara petrecuta cu el, o zi plina cu vorbe de duh, o zi in care noi doi faceam scenarii despre cum va fi ziua lui. Am uitat sa va spun, suntem o casa de capricorni, pe 1 ianuarie urmeaza ziua celui mic si a tatalui meu. M-a impresionat teribil faptul nepotul meu cel mic, cel de 1,92cm  azi a facut o gest extraordinar, m-a impresionat  faptul ca indiferent de diferentele de opinie pe care le avem ne adunam toti in jurul mesei si ne bucuram de momente pretioase in familie. Azi, m-am simtit un om daruit, peste 200 oameni m-au sunat, mi-au trimis mesaje si mi-au urat lucruri extraordinare. Incarcatura emotionala transmisa a fost maxima. Intr-o mai mica sau mai mare masura, trecerea mea prin viata lor nu a fost una intamplatoare. Dupa 10-15 ani inca am prieteni si fosti colegi cu care tin legatura, ne intrebam de sanatate, ne bucuram pentru realizarile fiecaruia dintre noi, suntem alaturi de fiecare in momente grele.

Faptul ca chiar si pentru 5 minute cineva se gandeste la tine, ca iti transmite ganduri bune ma ajuta sa uit de incercarile deloc usoare pe care le-am avut in ultimele saptamani.

Toate acestea se vor transforma incepand cu ziua de maine in amintiri dragi sufletului meu, voi arhiva cu mare grija in tezaurul sufletului urarile, sustinerea, sprijinul primit de la voi, oameni minunati.

Fara voi oameni dragi, as fi avut destul de multe momente in care as fi clacat, dar m-ati ajutat de fiecare data sa caut in mine resursele necesare sa depasesc fiecare hop.

Imi doresc sa cred ca anul ce se apropie de sfarsit, m-a invatat sa fiu un om mai bun, mai drept,  mai tolerant, ca nu am pierdut aiurea 12 luni din viata mea fara sa invat ceva nou, ca am reusit sa transpun in realitate vise in care la inceput nici eu nu credeam ca pot deveni palpabile.

Iubirea de semeni ne inalta, iubirea pura ne detoxifica  de ganduri rele, de ganduri negre, transforma raul in bine.

Va iubesc, va sunt recunoscatoare ca faceti parte din viata mea, imi cer iertare daca am suparat pe cineva cu fapta sau cu gandul, stiu ca de maine pot face mai mult, cred in mine si in puterea mea de a ma transforma si de a merge mai departe……..no matter what!

 

Noapte buna oameni dragi oriunde v-ati afla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *