Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 1, 2017

Wish list 2017 – feng shui ma invata!

Anul 2017 est guvernat se Foc Yin şi de Cocos, animal din zodiacul chinezesc care corespunde elementului Metal, aceasta informaţie este deja cunoscuta. De asemenea, se vorbeşte mult despre influenţa negativă a acestor elemente, însă estetice de ştiut ca la nivel individual putem apela la mici trucuri pentru ca anul 2017 sa fie plin de realizări în toate aspectele vieţii noastre.

Dacă astrologia chineză traditională ne ajută cu informaţia conform căreia persoanele născute în an sau în zi de Cocos sau de Iepure să poarte un medalion cu zodia Dragon, începând cu 3 februarie 2017, ştiinţele care studiază mintea subconştienta ne aduc informaţii despre cum putem să ne „programăm” mintea, să ne „setăm” intenţiile în asa fel încât acestea să se materializeze uşor.

Medalion zodia Dragon
Medalion zodia Dragon

Spre exemplu, una dintre metode ar fi sa luaţi o foaie şi un pix şi pe 31 decembrie, când aveţi puţin timp de petrecut cu dumneavoastră, să vă gândiţi bine la ceea ce vă doriţi şi sa le scrieţi în propoziţii scurte, folosind verbe la prezent, la persoana întâi singular, inserand sintagma „acum şi aici”. Spre exemplu, dacă doriţi sa va schimbaţi jobul, formulaţi astfel: ”Eu, aici şi acum, AM jobul ideal” (sau precizaţi exact postul pe care îl vizati).

După ce terminaţi de scris, respiraţi adânc şi imaginaţi-vă pentru câteva minute în situaţia dorita, fiind în locul dorit, bucurându-vă cu adevărat ca şi când acea dorinţa foarte puternica s-a îndeplinit deja. Şi astfel creaţi lista cu dorinţe de realizat pentru 2017.

Scrisoare rezolutii 2017
Scrisoare rezolutii 2017

Apoi, de-a lungul anului, de fiecare dată când traversaţi un eveniment neplăcut nu îi mai acordaţi importanta, rămânând în energia negativa care l-a produs. Acceptaţi ca s-a întâmplat şi trăiţi în prezent, iar în prezent nu mai sunteţi în avea situaţie, decât dacă discutaţi mult despre ea, va gândiţi continuu la ea.

Cum să-ţi amenajezi casa ca să-ţi meargă mai bine în 2017

Revenind la remediile Feng shui si cele recomandate de astrologia chineza traditionala, este bine de ştiut ca în partea de Sud a casei se va afla cea mai negativa energie, începând cu 3 februarie. Astfel ca acolo va trebui sa puneţi un recipient cu apa in care adăugaţi câteva linguri de sare, iar recipientul îl aşezaţi pe o tava din inox.

În Vestul şi în Nord Estul casei, vor fi doua energii negative care aduc furie, pe de-o parte, şi aventuri extraconjugale sau relaţii de scurta durata pe de alta parte, iar remediul pentru amândouă consta în aşezarea cate unui obiect din ceramică rosie în aceste direcţii cardinale ale casei.

Amenajarea casei pentru atragerea enegiilor pozitive
Amenajarea casei pentru atragerea enegiilor pozitive

În Nordul şi în Sud Vestul casei va fi nevoie de cate trei fire de bambus, deoarece în aceste zone ale casei vin doua energii care pot aduce pe de o parte probleme legale, cu actele, cu instituţiile statului, iar pe de alta parte pot genera situaţii tensionate şi conflictuale.

3 fire bambus
3 fire bambus

Un alt remediu care vizează starea de sănătate consta în aşezarea a sase monede chinezeşti, Dar fără şnur rosu, în Nord Vestul casei.

Monede chinezeşti
Monede chinezeşti

Este foarte important de precizat ca în anul 2017 NU este indicat sa purtam imaginea Cocosului asupra noastră sau în geanta/ portofel, pentru ca vom suporta energia negativa a acestuia.

sursa:Gena Rusu, consultant Feng Shui

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *