Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 3, 2017

Franzela coapta cu cascaval si usturoi

Imagini pentru imagini paine coapta cu cascaval

 

Ingrediente:

1 franzela veche de 1 zi

100 gr cascaval

100 gr unt

3 catei usturoi

1 legatura patrunjel

Puteti adauga si alte ingrediente daca doriti reteta mai complicata.

Mod de preparare

Dati cascavalul si usturoiul prin razatoarea mica. Tocati marunt patrunjelul. Amestecati bine toate ingredientele si combinati-le cu untul moale.

Taiati franzela pe diagonala dar nu pana la capat. Umpleti taieturile cu umplutura obtinuta.

Inveliti franzela intr-o folie de staniol si dati-o la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 20 min.

Desfaceti apoi folia si lasati franzela sa se coaca inca 5 minute.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *