Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 13, 2017

Ce inveti dintr-o relatie esuata?

Nu de putine ori am intalnit persoane care dadeau vina pe relatiile esuate si mai ales pe bagajul emotional acumulat, teama de suferinta, timpul pierdut, emotiile, energia investita.

Ce inveti dupa ce ai esuat intr-o relatie?

Sa nu mai tii in tine lucruri ascunse. Comunica clar, ai deschidere, o buna comunicare duce la intelegere, o buna intelegere duce la la viata mai buna.

Nu este usor sa lasi pe cineva sa patrunda in viata ta. Te simti vulnerabila!

Daca exista chimie si compatibilitate, inveti cum, cand si cat sa faci compromisuri. Compromisurile nu vor fi niciodata in proportii egale.

In relatie inveti arta de a primi si de a oferi. Nu uita de tine in relatie, nu pune partenerul/partenera mai presus de orice, invata sa te pretuiesti.

Nu uitati ca o relatie se construieste in timp, se spune ca iubirea dureaza doar 3 ani, dar ce faci dupa? Fiecare pas facut impreuna, inseamna o noua caramida pusa la temelia relatiei voastre.

Si un ultim amanunt, nu lasati ura si supararea sa puna stapanire pe voi, daca ceva nu a mers, nu este un capat de tara, fiti curajoase, intotdeauna exista un nou inceput!

Love is all around!

Comentarii

 1. Lucian
  ianuarie 17, 2017 - 1:53 pm

  Mai sunt si alte lectii… de fapt relatiile sunt pietrele pe care URCI in viata… Esuate sau aparent curgatoare spre un estuar de pace si echilibru, relatiile sunt cel mai important factor spre a te CUNOASTE PE TINE. PRIN OGLINDIREA IN CONSTIINTA ALTORA… (parerea mea…)… NAMASTE!

 2. H
  ianuarie 23, 2017 - 6:03 am

  Asta daca vrei sa inveti si estti o persoana deschisa .
  De cele mai multe ori ne multumim sa dam vina pe celalalt si eventual cu ura si suparare sa mergem inainte .
  Uitam ca suntem supusi greselii , uitam ca suntem oameni si schimbatori , uitam ca avem si noi o parte de vine ….Nimeni nu este perfect
  Cu siguranta ca trebuie sa mergi inainte dar invata din experienta trecuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *