Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 20, 2017

Collezioni – frumusetea produselor Home Cavalli

4AcePR gestionează comunicarea Collezioni

Mi-am propus sa va prezint business-urile unor prieteni dragi, oameni ce au avut un curaj nebun de a porni la drum pe cont propriu dupa ce ani buni au prestat activitati prin companii de renume.

Unul din ei detine showroom-ul Collezioni – Home Cavalli in zona  Floreasca, str Banu Antonache nr 59. Pentru cei interesati sa achizitioneze piese excusiviste pentru locuinta personala sau sunt in situatia in care doresc sa faca un cadou memorabil, Collezioni este locul potrivit.

Showroom-ul Collezioni, care dispune de un spațiu comercial de 230 mp, este dezvoltat sub un concept unic, în primul rând prin selecția de produse și prin amenajarea elegantă, care îmbină elemente ale stilului clasic cu cel modern. Fiecare spațiu respectă armonia, destinația și emoția alegerii produselor, cele două zone fiind separate conceptual: cea pentru soluții de amenajare și cea dedicată artei mesei cu produse din colecțiile Roberto Cavalli Home Luxury Tableware, alături de textilele pentru baie și dormitor ce fac parte din colecțiile Roberto Cavalli Home Linen.

Produsele disponibile în showroom fac parte din cele mai noi colecții și sunt dedicate tuturor celor care vor să se înconjoare de obiecte ce le reflectă atitudinea și stilul de viață, dar și celor care vor să dăruiască un cadou statement. Astfel, profilul consumatorului Collezioni este, în principal, iubitorul de obiecte exclusiviste, care își regăsește inspirația în colecțiile marilor branduri.

În cadrul showroom-ului sunt disponibile servicii de consiliere specializată, de livrare a produselor, precum și servicii dedicate segmentului de evenimente private, prin listele de căsătorie.

 

 

 

 

 

 

 

sursa: businessmagazin.ro

poze: Collezioni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *