Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 26, 2017

Complice.ro – cum sa oferi cadouri experentiale

Cand am sansa sa intalnesc oameni de la care am ce invata, imi place sa povestesc despre ei. O persoana din aceasta categorie este si Oana Pascu cu Complice.ro, business-ul ei de suflet, o afacere pe care a dezvoltat -o cu multa daruire si pasiune.

Dupa multi ani de corporatie, a decis sa -si ia inima in dinti si sa porneasca la drum cu un proiect inedit, acela de a oferi cadouri experentiale.

Ai sansa de a oferi cadouri atipice, fie ca este vorba de o aniversare, sau de a face o bucurie unui om drag, sau chiar de a oferi sub forma de premiu un astfel de cadou unui angajat.

Cadourile sunt atat de diversificate, incat este imposibil sa nu gasesti ceva potrivit pentru cadoul dorit.

In ce constau aceste cadouri? De la o plimbare cu elicopterul, la o seara romantica intr-un hotel boutique, la o zi petrecuta cu un mare tenismen roman, o zi petrecuta cu un jurnalist roman care sa te initieze in ale mass-mediei, o zi petrecuta la spa si pana la lectii de cooking cu un chef de mare clasa.

“Una din placerile vietii este sa primesti si sa oferi cadouri. Se ofera cadouri intre membri familiei, intre parteneri, intre prieteni, intre colegi… si lista poate continua. Oare modul de abordare si cadourile sunt toate la fel?Este relativ usor (cel putin aparent) sa oferi un cadou unei persoane apropiate, cum este o ruda sau un prieten, pe care il cunosti foarte bine si stii exact ce gusturi are, ce ii place. Dar oare cum procedam cand trebuie sa oferim un dar unei persoane care nu ne este foarte apropiata, precum un coleg de serviciu, un partener de afaceri, un client, un furnizor… etc?Este deja un lucru obisnuit si la noi, in Romania, sa se ofere cadouri in sectorul corporatist.”

Cadou Wish pendant

V-ati gandit cum ar fi sa oferiti o cina romantica sau lectii de cooking sustinute de chef Viorel Copolovici, absolvent al academiei Cordon Bleu din Londra?Ceea ce face totul si mai incitant este faptul ca chef Viorel Copolovici are in spate si o cariera de jurnalist si ca fiecare eveniment pregatit si sustinut de el incepe ca o poveste frumoasa cu ” a fost o data ca niciodata…..

Va recomand sa incercati aceste variante de cadouri si sunt convinsa ca nu veti regreta alegerea facuta.

www.complice.ro

Enjoy!

sursa: informatii partiale si foto Complice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *