Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 26, 2017

Cum se impleteste actoria cu pictura sau cum treci de la reclama ” cat e halatul” la reproduceri dupa van Gogh

Viata mi-a scos in cale un om extrordinar, un om de la care am invatat foarte mult. Un om de o simplitate rara dar cu un suflet mare.

Datorita lui am ajuns sa fac cursuri de actorie si improvizatie. Cand le-am povestit prietenilor mei ca sunt inscrisa la curs de actorie se amuzau pe seama mea spunandu-mi ca am luat-o razna la batranete:)))

Nu va imaginati cate puteti invata la un curs de actorie, de la atentie distributiva, memorie vizuala, dictie, imagine, comunicare, depasirea unor frici si blocaje, improvizatie.

Atmosfera  din timpul unei sedinte de curs este incendiara, cu multe hohote de ras, cu multa voie buna,  ai oportunitatea de a intalni oameni cu dor de evadare din cotidian, si mai ales de a invata ceva nou.

Suprinderea mea a fost cu atat mai mare cand am descoperit ca pe langa un pedagog extraordinar Cristi Martin, caci despre el este vorba, are un talent extraordinar si in ale pictatului.

Sa poti transmite emotie, caldura, iubire prin intermediul picturii, consider ca  este un dar venit de la Dumnezeu.

Doar vazand exponatele sale veti intelege profunzimea mesajelor transmise prin intermediul picturilor sale.

Imagini pentru art by Cristi Martin

Imagini pentru art by Cristi Martin

Imagini pentru art by Cristi Martin

Imagine similară

Povestile pe care Cristi Martin le ofera prin intermediul picturilor sale merg direct la suflet, de la motive autentice populare pana la reproduceri dupa Klimt si van Gogh, la picturi pe pielarie, in fiecare dintre ele veti simti bucuria si pasiunea depusa in realizarea unor astfel de produse.

Gradul de dificultate in a realiza asa ceva este extrem de mare, totul se picteaza la lupa de ceasornicar/bijutier, iar un asemenea talent nu-l are oricine.

Respectul si prietenia mea pe viata prieten drag, Cristi Martin!

Il puteti gasi pe Art by Cristi Martin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *