Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 28, 2017

Culorile anului 2017

Se apropie cu pasi mici primavara, anotimpul care incepe sa-ti dea batai de cap, faci inventarul hainelor din dressing, analizezi croiuri si texturi si iti faci planul de bataie pentru achizitiile viitoare.

Va propun o mica trecere in revista a culorilor ce vor straluci in 2017, culori versatile, purtabile si mai ales in trend.

1: Denim Niagara

Pe primul loc în tendințele de culoare pentru primăvara 2017 este albastru Niagara, o nuanță de albastru delicat. Suficient de versatil pentru a fi compensat cu aproape fiecare nuanță, acest albastru confortabil este destul de puternic pentru a ne duce undeva aproape la Niagara Falls pentru a privi acel peisaj sublim și a asculta acel sunet de apă de relaxare.

albastru

1: Denim Niagara

Pe primul loc în tendințele de culoare pentru primăvara 2017 este albastru Niagara, o nuanță de albastru delicat. Suficient de versatil pentru a fi compensat cu aproape fiecare nuanță, acest albastru confortabil este destul de puternic pentru a ne duce undeva aproape la Niagara Falls pentru a privi acel peisaj sublim și a asculta acel sunet de apă de relaxare.

albastru

albastru

2: Galben Primrose

În cazul în sezonul trecut galben a fost muștar picant, galben Primrose este cel care conduce tendințele de culoare din sezonul primăvară / vară 2017 și pentru un motiv bun. Gucci, Alessandro Michelle au prezentat galben Primrose dintr-o perspectivă mai dramatică, în timp ce Alexis Mabille a folosit această nuanță pe rochii de seară și bluze, să nu mai vorbim acele fuste fabuloase.

galbe

3: Albastru Lapis

În cazul în care bleumarin clasic nu este ceea ce cauți în zilele însorite de primăvară, albastru Lapis este ceea ce cauți. Fiind nuanța naturală a pietrei lapis lazuli, această nuanță albastră este o altă tendință superbă de culoare în primăvara anului 2017.

albastru-lapis

4: Flame Red-Based Orange

Printre tendințele de culoare pentru primăvara / vara anului 2017, portocaliu viu colorat este următoarea culoare de pe listă. Această nuanță care pare să fie blocată între roșu și portocaliu, aduce multă dragoste, distracție și alte sentimente fierbinți. Această nuanță poate fi văzută laGivenchy, Lela Rose, Mulberry, Akris și Baja de Est.

portocaliu

5: Albastru Paradise Island Aqua

Paradise Island se află pe locul 5 pe lista tendințelor de culoare pentru vara 2017. Această nuanță de albastru revigorant, cu unele nuanțe verzi este de natură să deschidă complet unele țesături rafinate pentru a crea iluzia de apă. Monique Lhuillier, Christian Siriano, Emilio Pucci , Escada, Loewe, Vetements și Barbara Bui se numără printre designerii care au inclus această nuanță în colecțiile lor.

albastru-aqua

6: Roz Pale Dogwood

Color Institute Pantone nu a putut să nu includ această nuanță pașnică în tendințele de culoare pentru primăvara / vara anului 2017, apărând pe pista de la New York și Londra la Milano și Paris. Acest roz mut neutru poate fi văzut la Barbara Bui, pe o serie de piese monocromatice la Blumarine, la Banana Republic, Adam Selman, Chanel,Hermes, Christopher Kane și Custo Barcelona!

roz

7: Greenery (Verdeață)

În continuare pe lista tendințelor de culoare pentru primăvara 2017 este Verdeață, un astringent galben-verde, care, în conformitate cu Panteone, vorbește de nevoia noastră de a explora, experimenta și reinventa. Fiind culoarea frunzelor, această nuanță răspândește cu siguranță stil de viață sănătos. Zac Posen, Alice + Olivia, Arthur Arbesser, Michael Kors, Celine, Emilio Pucci, Haider Ackermann și Dsquared2 au arătat prospețimea acestei nuanțe, în combinație cu o altă tendință de culoare pentru primăvara 2017 – Lapis Albastru.

verdeata

8: Roz Yarrow

O privire la colecțiile pentru primăvara / vara 2017 și este evident faptul că designerii au început o revoluție pe scară largă a culorii roz în circuitul de modă. Roz Yarrow poate fi numit pe bună dreptate, ca fiind cea mai luxuriantă nuanță pentru primăvara/vara 2017. Este atât de îndrăzneț și bogat, și are toate trăsăturile pentru a produce adrenalină.

roz

9: Kale

Aici este o altă nuanță verde de ilustrare a naturii și a stilului de viață sănătos, care modelează tendințele de culoare în primăvara viitoare. Această nuanță armată, ideală pentru orice piesă de îmbrăcăminte exterioară, poate fi efectiv purtată atât primăvara cât și toamna. Pe lângă nuanțele vibrante și neutre de pe listă, Kale poate servi cu siguranță ca fundal puternic.

Așa cum era de așteptat, primăvara / vara 2017 a văzut jachete și paltoane în nuanța Kale. Salvatore Ferragamo, Versus Versace, Balmain, Dries Van Noten, Fenty x Puma, Louis Vuitton și Sacai se numără printre designerii care au folosit această nuanță în colecțiile lor.

kaki

10: Hazelnut (alună)

Probabil cea mai versatilă culoare de pe lista de culori de modă din sezonul de primăvară 2017 este cu siguranță alună, un ton mai deschis decât alunele naturale, dar atât de cald și blând cu un factor regal și elegant. Cel mai important, aceasta este o nuanța perfectă de purtat pe tot parcursul anului.

aluna

Alte propuneri pentru 2017:

argintiu

mov

negru

sursa:fashion365.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *