Publicat de Nina Toma pornit ianuarie 28, 2017

Tipuri de fond de ten

Alegerea fondului de ten perfect e ceva ce necesita multa atentie. Iti venit in ajutor prin prezentarea principalelor tipuri de fond de ten si iti facem si cateva propuneri pentru fiecare categorie.

 

 

1. Lichid

fond de ten

Cele mai multe femei (dar si cele mai multe variante de fond de ten) folosesc fondul de ten lichid pentru ca are o aplicare usoara si se gaseste in extrem de multe variante. Mai mult, poti sa folosesti cu incredere acest tip de fond de ten si in zona ochilor.

Daca tenul tau este sensibil, nu este indicat sa folosesti acest tip de fond de ten datorita continutului de uleiuri ce poate cauza iritatii ale pielii.

2. Spuma

fond de ten

Fondurile de ten sub forma de spuma au o textura usoara, dar in acelasi timp iti confera o acoperire de zile mari. Aplicarea este extrem de usoara, iar efectul este impresionant. Acesta creaza un strat translucid, aproape transparent, dar rezistent.

3. Mousee

fond de ten

Fondul de ten sub forma de mousse este usor de aplicat, pentru ca ai un control mai mare asupra texturii (nu curge ca un fond de ten lichid). Formula lui este usoara si este indicata pentru toate tipurile de ten, totusi iti recomandam sa ai mare grija daca ai tenul uscat, ai nevoie de o baza foarte hidratanta ca sa nu te trezesti cu fata plina de cojite.

sursa:mayra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată / Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *